ke 8.2. Lorvailin päivän ja menin illalla pitkästä aikaa bodypumppiin. Se teki hyvää. Loppuillan mässäilin ja join kaljaa.

to 9.2. Kirjoittelin gradun teoriaosuutta mikroluokassa ja iltapäivällä menin kuuntelemaan mediatutkija Susanna Paasosen luentoa pornon tutkimuksesta. Paasonen on väitellyt minun ikäisenäni ja saanut väikkäristään laudaturin. Kuulostaa pelottavalta.

pe 10.2. Nimipäiväni kunniaksi heräsin aamulla aikaisin ja aloin imuroida. Kahdeltatoista menin uudelleen nukkumaan ja olinkin poissa pelistä pari tuntia. Sitten  J. soitti, ja ehdotti, että mentäisiin pitsalle Mr. Pickwickiin, koska siellä sai kantiskortilla 2 pitsaa yhden hinnalla. Illalla näin K:n ja A:n. Käytiin Oluthuoneella kaljalla. Tuli vähän ärtyisä olo, sillä tuntuu, että A. pitää mua laiskana luuserina, joka ei vain jaksa hakea töitä. Helppohan sitä on kauppakorkeakoulun opiskelijan jaella neuvoja, kun sen mahdollisena työkenttänä on käytännössä koko yksityinen sektori! Oluthuoneelta menin J:n kahden opiskelukaverin tupareihin, ja illalla näin vielä L:n Katupojassa, kun muu tupariseurue meni alakertaan Dorikseen. Tulin aivan liian humalaan, ja jätin L:n nolosti yksi Katupoikaan, kun mulla tuli kiire päästä kotiin vessanpyttyä syleilemään. Kotimatkasta en muista mitään, enkä loppuyön tapahtumistakaan - kuulemma olin pudonnut jossain vaiheessa sängystä.  

la 11.2. Hirveä krapula, joka jatkui myöhäiseen iltaan asti. Perjantain tapahtumien vuoksi vannon, että vähennän juomista jatkossa. Mulla taitaa olla aika paha alkoholiongelma.