Olen lakannut leikkimästä kaikenlaisen valtavirran ulkopuolella olevan kultturin kannattajaa. Kuuntelen nykyjään stadionrokkia ja katselen elokuvia, joissa on Tom Cruise (ja joiden nimi ei ole Magnolia). Kulutin nimittäin eilen yhden opiskelijalipun Collateral -nimiseen leffaan. Ei se ollut hullumpi, vaikka en kyllä tiedä mitään kyseisen tyylilajin (äksön + kyttälauma vastaan huipputaitava kriminaali) standardeista.
Tomppa esitti varsin uskottavasti kusipäätä, ehkä siksi, että oikeasti mitä todennäköisimmin on sellainen (Bushin ja Hubbardin oppien kannattaja).

Töissä olen ajanut itseni hieman ongelmalliseen tilanteeseen. Minua on pyydetty "oluelle", eikä ole oikeastaan annettu mahdollisuutta kieltäytyä. Kyseinen tapahtuma on edessä luultavasti huomenna. Nyt en tiedä, pitäisikö minun mennä paikalle sormus vasemmassa nimettömässäni vai pitää sairaslomaa. Vai lienenkö vain vainoharhainen? Kysehän voi olla vain puhtaasta seurankipeydestä ilman sen kummempia taka-ajatuksia. No joo, näen itsekin edellisen lauseen totuusarvon...