Tällainen elämäntapa ei enää toimi. Lauantaina olin eräissäkin tupareissa, ja koska booli oli - yllättäen muka - niin kovin vahvaa, en muista aikaperiodilta klo 23-3 mitään kovin selkeää. Paitsi sen, kuinka pudotin täyden siiderituopin niin, että sen sisältö lensi tasapuolisesti itseni, ja vieressä tanssivan vimpanpäälle laittautuneen taidekoululaisen päälle. Ja sen, kuinka myöhemmin kaaduin itse korkkareissani samaan lasinsirujen ja viinanjämien synnyttämään lammikkoon. Loppujen lopuksi, kotona, päädyin syleilemään pönttöä.

Sunnuntaina nukuin neljään iltapäivällä. Sen jälkeen olen kärsinyt koko ajan hirveistä pelkotiloista enkä ole saanut nukuttua neljää tuntia pidempiä yöunia. Tänä aamunakin heräsin tosi freesinä - kurkku on kipeä, naama kukkii ja toinen silmä on oudosti turvonnut.

Haluaisin niin kovasti valmistua ja saada elämäni järjestykseen. Graduni on kuitenkin aivan tuhoontuomittu. Aineisto on aivan väärin valittu, eikä teoriapohjaa ei ole. Lisäksi koko aihe ei voisi kiinnostaa minua vähempää. Vittu, ei tämän näin pitänyt mennä.