Tämä viikko tulee olemaan aivan hullun kiireinen: tänään pitäisi olla töissä johonkin neljään, käydä kirjastossa ja ehtiä vielä lukemaan jotain opiskeluun liittyvääkin. Huomenna on neljän tunnin luento informaatiotutkimuksen perusteista. Omalla  tavallaan tuo on siistiä, sillä en ole kolmeen vuoteen ollut luentokurssilla, siis sellaisella oikealla, jossa tehdään muistiinpanoja open monologista. Keskiviikkona on vielä luvassa samaa kauraa kyseisestä oppiaineesta.

Saa kyllä nähdä, miten mun infonopintoni tulevat sujumaan - olen vielä skeptinen sen suhteen, ettäkö saisin yhtään opintoviikkoa kasaan. Varmaankin kannattaisi, sillä se ainakin laajentaisi työnhakumahdollisuuksiani huomattavasti. Kuitenkin töissä käyminen ja gradun tekeminen siinä ohessa tuntuu itsekuriini nähden aika vaativalta suunnitelmalta - varsinkin kun viikonloppuiset huvini ovat sen verran raskaat, että ne tekevät älyllisen toiminnan viikonloppuisin käytännössä mahdottomaksi.

Aloin lukemaan Oliver Twistiä, vaikka mulla on aina ollut Dickensin suhteen ongelmia (liian pitkiä lauseita tms.?). Saa nähdä, päätyykö se Sormusten herran ja Pohjantähden väliin keskeneräisten kirjojen hautausmaalleni. Mahdollisesti, sillä en nykyään lue oikeastaan ollenkaan fiktiota. Tuo kirja vaikuttaa kuitenkin todella kiinnostavalta, siinä on komediaa ja tragediaa sopivasti sekaisin.

Pitäisi kai töitäkin tehdä.