Voi , voi. Ensimmäinen lomapäivä, ja oloni on täysin tylsistynyt ja vetelä. Surffailen ajat sitten manalle menneiden huonojen brittipopbändien sivuilla, kuuntelen itsemurhafolkkia ja mietin, miksi en eilen voinut olla menemättä ylettömyyksiin tupakan ja kaljan kanssa. Kun kanssasiskoni juo yhden pienen, niin minä vedän samasa ajassa kaksi isoa. Keuhkosyöpä ja sepelvaltimotauti olisi tällaisia elämäntapoja noudattavalle ihan sopiva rangaistus.

Kävin eilen vanhemmilla, ja sain kotiin vietäväksi varsinaisen herkkukorin. Kyynel siitä tulee silmään. Miksen voi kelata aikaa taaksepäin ja olla lapsi taas, aloittaa kaikkea alusta. En kestä sitä, että vanhempani ovat jo niin vanhoja, että minä olen jo niin vanha ja kokenut niin paljon kaikkea veemäistä tässä elämässä ja tuhonnut ruumistani niin tehokkaasti. Aivoni eivät enää toimi. Haaveilin joskus ihan liikaa, enkä kuitenkaan uskaltanut tehdä mitään mitä olisin halunnut.

Ihmiset, jos päätätte hankkia lapsia, niin hankkikaa niitä sitten vähintään kaksi! Älkääkä ikinä panko kakaroitanne sellaiseen kouluun, jossa on alle sata tai yli 300 oppilasta. Ja yrittäkää kaikin tavoin estää lasta oppimasta lukemaan ennen kouluunmenoa, se vain ylpistyy siitä ja ylpeät paskiaiset saavat turpiinsa. Myöhemmin niistä tulee alkoholisteja.

Huomenna menen Helsinkiin nolaamaan itseni julkisesti.