Otsikoin erään vuodatukseni suositun, myyttisen hahmon nukahtamisvaikeuksista kertovan joululaulun mukaan, ja kas - vuodatusteni suosio on lähes kaksinkertaistunut viimeisen parin päivän aikana! Pitäisi varmaan jatkaa samoilla linjoilla: oi kuusipuu, oi kuusipuu; enkeli taivaan lausui näin, sä sydämeeni joulun teet; hei tonttu-ukot hyppikää... Nyt kohoaa jonkun joulumieli taas toiseen potenssiin (vähintään), kun raukka tälle sivulle eksyy.

Tänään on viimeinen työpäivä melkein kolmeen viikkoon, ja mikä voisikaan olla piristävämpää tässä kaamoksessa. Lomalla olisi pakko aktivoida itseään jonkin tasoiseen älylliseen toimintaan - muuten unohdan, että olen koskaan edes ollut opiskelija.

Mitä vielä? Eilinen Angels in America oli vielä parempi kuin olisin odottanut, vaikka imelä tunnusmusiikki herättikin kammoa. Kun jo ensimmäisessä jaksossa liikuttiin noin syvällä ihmismielten sopukoissa, niin mitäköhän jatkossa seuraa? Toivottavasti lisää Mullan alla / Bergman -henkistä elämän ja kuoleman kysymysten pohdintaa.