13.2. Olin repimässä lippuja Niagarassa. Siellä meni Bressonin Le Diable Probablement, joka kertoo maailmantuskaa potevista nuorista. Minusta se oli vähän teennäinen, vaikkakin kaurismäkimäinen, paikoin tosin ihan hauska. 

14.2. Ystävänpäivä, jonka vietimme J:n kanssa riidellen. Tarkemmin sanottuna minä kiukuttelin, koska J. oli aiemmin lupaillut, että voisimme mennä syömään Bella Romaan, jossa oli kaksi pääruokaa yhden hinnalla -tarjous, mutta ei ollut viitsinyt varata meille pöytää, mikä minusta olisi kuulunut asiaan. Tottakai ravintola oli jo alkuiltapäivästä täyteen buukattu. Kiukuttelin koko illan, ja päädyimme Rossoon syömään ylihintaista, keskinkertaista pastaa. Kävimme katsomassa Kaurimäen uuden, se oli aika hyvä, karu elokuva, jossa oli hieman epäuskottava gangsterijuoni. Jatkoin kiukuttelua nukkumaan menoon asti. 

15.2. ...ja taas elokuviin. J. voitti jostain liput Transamerica-nimisen leffan ennakkonäytökseen. Se kertoi transseksuaalista, jonka sukupuolenvaihdosprosessi oli vielä kesken, kun hän sai kuulla olevansa isä. Tästä seurasi sitten kaikenlaisia noloja tilanteita. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään yhden vitsin elokuva, vaan oikeastaan ihan toimiva draamapläjäys.  

16.2. Päivällä istuskelin jonkin aikaa mikroluokassa. Illalla näin K:n, joka halusi ehdottomasti mennä Tampereen ehkä kalleinpaan baariin yhdelle. Tapaamisemme oli tylsä. Elämäntilanteemme ovat niin erilaiset, että minun mielestäni hänen ongelmansa ovat triviaaleja ja luultavasti hänen mielestään omani johtuvat vain laiskuudestani.

17.2. En saanut itsestäni oikein mitään irti, edellisenä iltana juodut oluet aiheuttivat päänsärkyä. Raahauduin yliopistolle vasta yhdeksi, söin J:n ja P:n kanssa, ja sen jälkeen käytiin vielä munkkikahvilla. Illalla kävimme J:n äidillä, ja myöhemmin V:llä ja M:llä. Join neljä olutta ja siitä huolimatta voitin kerrankin Scrabblen.

18.2. Teimme varsin suuritöistä kasviscurryä, johon tuli munakoisoa ja kukkakaalia. Se onnistui aika hyvin.Illalla Heidin tuparit, en ymmärrä miksi minut oli kutsuttu. Olin koko illan keittiössä, juttelin masennuslääkkeiden käytöstä ja keräilin säälipisteitä. Join sekaisin viiniä, boolia, suklaaolutta ja tavallista olutta, ja sain lopulta hikan. Siitä huolimatta pysyin tolpillani vielä kolme tuntia ilman alkoholia.

19.2. Päivällä yritin kirjottaa, mutta ei siitä mitään tullut. Illalla tuli tv:stä Oikeusjuttu, jossa näytteli Psykon perusteella suuresti fanittamani traaginen sankari Anthony Perkins.